Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (5 – 11 август 2019)

Публикувано

на

Стрелец Седмичен Хороскоп 5 – 11 август, 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през през тази седмица избягвайте спорове или конфликти с жени, които имат лоша репутация или са склонни към злонамерени действия спрямо вас или семейството ви, пише astro.velida.net.
Няма да постигнете удовлетворение от подобна конфронтация, по-скоро ще останете наранени, разочаровани или злепоставени в обществото, където живеете.
Здравето на човек от дома ви или на ваш близък родственик ще ви създаде грижи. Възможно е да възникнат неотложни ангажименти през седмицата свързани с него/нея.


През седмицата ще ви натоварят както семейни, така и битови проблеми, които ще изискат проучване или търсене на препоръки (съвети) преди да се започне с тяхното разрешаване.
През седмицата ви е отредено да преживеете хубави събития, но има опасност да пропуснете някои от тях, вглъбени в собствените си капризи или илюзии.
Има вероятност през седмицата да послушате съвета на хора, които нямат интерес да ви видят щастливи или преуспели.
Ако сте родители, през седмицата ще се ангажирате с някакъв документ за детето ви, като издръжка при разведени родители, наследствена пенсия, стипендия, социална помощ, детски надбавки и др.
През седмицата може да имате приятни преживявания с приятели, които живеят в друг град или държава.
Възможно е да пътувате за да се срещнете с приятели, да изпратите малък подарък по специален повод или да получите такъв.
Жените Стрелец ще се обидят на коментарите на мъж, който се опитва да бъде честен и откровен по въпроси касаещи вашия личен или професионален живот. Разбира се, може да има и друг смисъл в неговата откровеност, но вие извлечете полезното за вас от неговите думи.
Мъжете ще посрещат гости или ще имат интересни, случайни срещи с нови хора. Тази седмица ще изиска от вас да имате по-динамичен социален живот, да не се затваряте в себе си, тъй като ще сте склонни към негативни емоции и депресии.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ВИЖТЕ ТУК!

Избрано