Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (5 – 11 август 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 5 – 11 август, 2019

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще ви донесе повече проблеми или недоразумения за разрешаване. В повечето случаи те ще имат отношение към вашия любовен или семеен живот, пише astro.velida.net.
През тези седем дни е възможна появата на проблем свързан с документ, с въвличането ви в различни интриги или клюки, които да са свързани с личния ви живот или семейство.
Като цяло обаче, това може да бъде една прогресивна и успешна седмица.


Появата на нови хора в живота ви не бива да ви притеснява, защото всеки един нов човек ще ще има своето значение в живота ви.
През тази седмица избягвайте да си губите време с хора, които обичат да създават клюки или интриги, да създават паника с коментарите си или са вестители само на лоши новини.
През тези седем дни се насладете на хубавите неща в живота, които ще преживеете и се фокусирайте единствено върху тяхното развитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни или бизнес причини.
Благоприятно развитие ще има бизнес с хора от други места или бизнес свързан с транспорт, туризъм, продажби, комуникация, компютри.
За някои от представителите на знака Овен, тази седмица ще се запомни с едно ново начало с партньор, който живее в друг град или държава.
През седмицата може да ви разстрои новина свързана с мъж.
През този седемдневен период ще ви изненада среща или посещение на момиче или жена.
Жените Овен ще имат късмет в паричните си дела. Мъжете ще са уязвими откъм нечия злонамерена манипулация, опити за измама или въвличането им в злепоставящи ги ситуации.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ВИЖТЕ ТУК!

Избрано