Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (5 – 11 август 2019)

Публикувано

на

Дева Седмичен Хороскоп 5 – 11 август, 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникне ангажимент свързан с имот или вещи на роднина, който не живее с вас или който е в Отвъдното.
Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, възстановяване след боледуване, за разрешаване на трудни проблеми в семейството, пише astro.velida.net.
През тази седмица ще имате нужните възможности и обстоятелства да стабилизирате домашните си дела. Това касае мебели или техника в жилището ви, уреждане на отношения със съседи или наематели, узаконяване на собственост, която сте закупили и др.


Седмицата вещае възстановяване на прекъснати приятелски или роднински отношения, създаване на нови познанства по странен или неочакван начин. За вас ще бъде важно да поддържате динамични отношения с хората около вас, тъй като през тези седем дни, именно чрез тях ще получите полезна за вас информация.
Може да срещнете приятели или познати на неочаквани места или по неочаквано време.
През седмицата ще имате по-сложни отношения или ще преживеете разочарование свързано с дете. Отношенията ви с по-младото поколение ще са сложни поради опита, който вие имате и искате да им наложите и тяхното голямо желание запазят своята независимост и самостоятелност. Тук годините нямат значение…
Във финансов план ще имате една интересна и благоприятна за доходите ви седмица. Не търсете на всяка цена нови източници, а съхранете тези, които сте създали досега.
Жените Дева ще се фокусират върху работата си и доказване на своите способности в работния си екип. Това може да се дължи на промени в ръководството ви, стартирането на нова дейност, нови колеги в екипа ви или нови клиенти.
За мъжете любовта през тази седмица ще има важно значение, независимо дали тя идва от брачната половинка или от приятелка. Може да имате желание за по-сериозно обвързване, но стъпавайте внимателно при вземането на такова съдбоносно решение.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ВИЖТЕ ТУК!

Избрано