Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (5 – 11 август 2019)

Публикувано

на

Водолей Седмичен Хороскоп 5 – 11 август, 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която различни изненади ще определят развитието на бъдещи събития, решения или срещи.
Някои от вас ще използват благоприятните тенденции на седмицата за начало на една промяна, на нещо ново в живота. Така, поради тази причина ще фокусирате вниманието си към конкретни действия и събития.
Като цяло седмицата ще бъде позитивна за вас.

ако дадете възможност за естествено развитие на събитията.
През седмицата имате срещи и събирания с приятели или приятни хора.
Вие може да получите предложение или информация, които ще са ви от полза. Ще имате възможност да ги реализирате през следващите няколко месеца., пише astro.velida.net.
Когато правите смели планове за бъдещето си, пазете се от попадане в някаква самозаблуда или илюзия, които могат да ви отведат в погрешна посока, да ви костват загуба на време или пари.
Събития в живота на жена ще ви натъжат или разстроят.
Жените Водолей ще имат интересни контакти или ползотворни отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Мъжете ще са сприхави и свръхчувствителни, поради някои дребни неудачи или затруднения. Напрегната обстановка в дома ви или на работното ви място, в голяма степен ще бъде по ваша вина.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ВИЖТЕ ТУК!

Избрано