Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Люпко Петрович посочи големия проблем в ЦСКА

Публикувано

на

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович не бе особено доволен от своя тим, въпреки че победи Ботев (Враца) с 1:0 от четвъртия кръг на efbet Лига.

„След 120 минути срещу Осиек мисля, че днес не бяхме максимално концентрирани на фона на мача през седмицата. Пътуването също изигра своята роля. Да играеш на два фронта е трудно.

Трябва да кажем, че Ботев Враца днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато Ботев игра добре. Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме отбора на Враца. Тогава създадохме положения“, заяви Петрович пред Diema Sport.

„Отново Евандро се оказа човекът на точното място, но за пореде път имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват. Не знам как ще издържим в тази натоварена програма, която ни предстои. Ще ни бъде тежко в този натоварен график, тъй като нямаме толкова много избор в състава. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който и днес се представи добре. 120 минути игра в Хърватия и днес отново и не направи нито една грешка. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители“, допълни още сърбинът.

Избрано