Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Профил на Тодор Неделев във фейсбук се гъбарка с фенове на Левски: „По-добре 0:7 от Ларнака“

Публикувано

на

Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, който е спряган за трансфер в Левски, изтри поста си във фейсбук, на който е усмихнат и с тениска с надпис „Ботевист завинаги“. Когато качи снимката, той даде да се разбере, че по този начин отговаря на твърденията, че ще премине в Левски. „Да се знае! Повече нямам какво да кажа!“, написа Неделев, но след часове изтри публикацията си. През това време той беше бурно нападан от сини фенове, които не спираха да го критикуват и дори да го подиграват.

„Прав си, Тоше! По-добре пръв на село, отколкото последен в града! Айде, много ти здраве. И без това ми писна да слушам за теб“, написа гневен син привърженик.

„По-добре 0:7 от Ларнака“, отвърна Неделев, но по-късно изтри и тази публикация. Преобладава мнението обаче, че профилът е фалшив и чрез него ултрас на Ботев иска да попречи на преминаването на национала на „Герена“. Преди новия сезон той обяви, че няма да ходи в Лудогорец или ЦСКА, но пропускаше Левски.

Избрано