Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Зодиите, които са най-големи оптимисти

Публикувано

на

Всички бихме могли да бъдем малко по-оптимистични в живота си, нали? Но как? Този малък глас, шепнещ сценарии на съдбата в ухото ви, може понякога да бъде толкова силен. В астрологията склонността на знака към песимизъм или оптимизъм често е свързана с нещо, наречено „качества“ или „четворки“. Това се отнася до мястото, където знакът спада спрямо сезоните и е свързано с приемането на знака или съпротивата му към промяната, пише iwoman.bg.

Без значение какъв е вашият знак, всички ние имаме и оптимист, и песимист вътре в себе си.

Разбирайки качеството на всеки знак, можем да впрегнем вътрешния си оптимист и да се борим срещу по-песимистичните си наклонности

Ето персонализиран план за всеки знак и мантра, която ще помогне да заглушите досадния песимистичен глас.

Везни

Везните са естествено оптимистичен знак и са известни като очарователни, любвеобилни и безнадеждни романтици. Там, където можете да изпаднете в неприятности, е да оставите естествения си оптимизъм да ви заслепи и да пропуснете малки сигнали, които водят до големи сривове, когато дори и най-малките неща се объркат.

Вашата мантра за оптимизъм: Приемете доброто и лошото.

Скорпион

Скорпионите са склонни да чувстват нещата доста интензивно, така че това означава, че сте предразположени към интензивни пристъпи на оптимизъм и песимизъм. Когато песимистичната ви страна започне да играе, можете да станете потайни и натрапчиви.

Вашата мантра за оптимизъм: Аз съм небето. Всичко останало е само временно.

Стрелец

Стрелците са най-оптимистичният знак в зодиака. Вие обичате да бъдете мотиватори и да вдъхновявате хората около себе си. Определено не ви е трудно да „зареждате“ и другите с позитивизъм.

Вашата мантра за оптимизъм: Не се притеснявайте, бъдете щастливи.

Козирог

Козирозите обикновено са най-песимистичните от зодиакалните знаци, но всичко това означава, че имате много повече място за растеж, когато става въпрос за оптимистичен живот.

Вашата мантра за оптимизъм: Обичам себе си, независимо от всичко.

Водолей

Вие нямате проблем да бленувате мащабно за бъдещето, но се затруднявате да виждате добро в настоящето. Когато се окажете забити в това, отделете малко време, за да напишете бележка от десет неща, които харесвате относно това, което се случва тук и сега.

Вашата мантра за оптимизъм: Благодарен съм за настоящия момент и всичко, което ми предлага.

Риби

Като цяло сте оптимистични хора. Там, където можете да изпаднете в неприятности, е когато интензивната ви съпричастност и чувствителност ви кара да поемате песимизма на другите. Рибите сте изключително податливи на емоциите на другите, което може да ви накара да страдате.

Вашата мантра за оптимизъм: Моите емоции са мои.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ – ТУК!

Избрано