Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (12 – 18 август 2019)

Публикувано

на

Риби Седмичен Хороскоп 12 – 18 август, 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се ангажирате със събитие, което има важно значение за ваша близка жена. Възможно е да възникне необходимост от подходящ подарък или официално облекло, ако събитието се състои на обществено място, пише astro.velida.net.
През седмицата ще имате неотложна среща или важен разговор, който ще изиска много търпение от ваша страна. За вас ще бъде важно да можете да изразите правилно мислите си, да не възникват недоразумения или да не бъдете погрешно разбрани…
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете.

Целта на едно такова пътуване обаче ще бъде важна за семейството или работата ви. Пътувания с цел туризъм и почивка ще ви срещнат със забележителни хора.
Ако имате очаквания за парични постъпления през тази седмица, то нещата могат да се развият по неочакван за вас начин.
През седмицата ще възникнат разходи за дома, които в някои случаи дори да ви накарат да потърсите краткосрочен заем.
В емоционален план седмицата ще бъде сложна за любовни връзки, където има намеса на трето лице (любовен триъгълник). Избягвайте пряка конфронтация или нечестни действия. Ако нещо ви е дадено да го имате ще остане при вас, ако не – оставете го да си отиде…
Седмицата ще бъде продуктивна и успешна за професионалното ви развитие. Ще имате възможност да постигнете конкретен успех или задоволство от свършена работа.
Мъжете Риби ще се зарадват на новина или документ от финансов характер.
Жените ще преживеят провал или загуба, които ще бъдат необходимост, за да ви освободят от ненужни ангажименти или хора.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано