Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Освен Николай Бодуров, още двама извадени от състава на ЦСКА

Публикувано

на

Вчера капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не попадна в групата от 18 човека за домакинския двубой от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу Зоря (1:1). След срещата наставникът на червените Люпко Петрович обясни следното за този случай:

„Аз реших да не играе, защото прави проблеми в отбора, вика по другите и търси вината в тях“.

Бодуров обаче не е единственият, който бе изваден от състава. В групата за този двубой не попаднаха още двама състезатели.


Единият е Рубен Пинто, който е със статут на втори капитан в ЦСКА.

Той не взе участие и в двубоите срещу Осиек в предишния кръг. От щаба на червените казаха след първия мач срещу хърватите, че португалецът е болен и това е причина за отсъствието му. Седмица по-късно Пинто отново не игра, а краткото обяснение бе, че вече е здрав, но липсата му се дължи на “треньорско решение”. Вчера Пинто дори не бе в групата за мача.

Сходно е  положението и с едно от новите попълнения – Денис Давидов. Твърди се, че руснакът е в немилост, тъй като недоволствал, че не е взел участие в реванша от първия предварителен кръг срещу черногорския Титоград.

Дали е така или не, можем само да гадаем. Но е факт, че за разлика от Пинто и Бодуров, които все пак могат да бъдат реабилитирани за реванша срещу Зоря, руснакът е оставен без картотека за двубоите срещу украинците.

Извън групата за вчерашния мач остана и третият капитан на тима – Божидар Чорбаджийски. Отсъствието му обаче се дължи на чисто спортно-технически причини и неговият случай няма нищо общо с тези на Бодуров, Пинто и Давидов.

Избрано