Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Култов Стойчо Стоев: Професионални каратисти могат да завидят на испанеца!

Публикувано

на

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев не бе доволен от равенството на тима му 0:0 срещу ЦСКА. Специалистът е на мнение, че съдийството не е било на ниво и Раул Албентоса е използвал прийом от каратето в наказателното поле срещу Клаудиу Кешерю.

“Първото полувреме не ми хареса как играхме. Второто беше по-различно – повече контролирахме и създавахме положения.

Можехме и да загубим в последната минута, но това е рискът. Все още имам претенции към фланговете, но и там ще усилим скоростта и ще изглеждаме по-добре.

Кешерю се включи по-добре от Шверчок, но аз се стремя да им давам равнопоставеност на терена. Всичко си зависи от тях. Става ми неприятно да говоря за съдиите, но сега ми е интересно какво ще обяснят за някои ситуации. На тях им е забранено да говорят и си правят каквото си искат. Каратистки удар, професионалисти в тази сфера могат да му завидят на испанеца. Съдиите бяха близо и нищо. Много са интересни тези апели за феърплей, но след като започнат мачовете всичко се забравя”, каза Стоев.

Избрано