Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Обраната Моника Валериева: Следили са ме, видях си бикините до 🔞🔞🔞🔞 играчки

Публикувано

на

Моделката Моника Валериева все още е в шок от кражбата на над 92 хиляди евро и бижута от дома ѝ в Студентски град. Бившата плеймейтка разказа за наглия обир пред bTV. “Случаят е специфичен, не е точно нормалният обир. Изплаших се, защото са влизали в дома ми и защото разбрах, че са ме следили и защото си видях бикините до секс играчки, примерно, затова се изплаших,” обясни красавицата.

„Вратата ми беше заключена толкова пъти, колкото аз я бях заключила. И ние я отворихме с ключа си, без да има никакъв проблем. Най-вероятно се касае за подправен ключ. Просто ми нямаше най-ценните вещи. Имам все още ценности вътре, но те са взели най-скъпото, което може да се открадне,“ обясни Валериева. Крадците са задигнали два часовника, доста бижута и 92 000 евро в брой. „Бижутата се равняват при закупуването им на 200 000 лева ”, сподели моделката. Нищо от откраднатото не е било застраховано. Парите в кеш са били за нова кола, обясни Валериева. Моника отговори и на въпроса откъде са тези пари и дали си плаща данъците: „Мен НАП не ме разследва. Аз съм се осчетоводила, счетоводството ми е изпратило договора. Плащам си данъците. Писаха, че съм безработна. Не съм безработна, аз имам компания, имам три компании, работя… Аз никога, като едно умно момиче, не бих предоставила исканата сума, която ми липсва, или нещо такова, ако не мога да докажа доходите си. Може би много хора, които ме обявяват за глупава, че съм си държала парите така, че дори милионерите не си държат парите така, да го отчитат както искат. Аз знам за себе си, това не може да ме бутне по никакъв начин,“ коментира Валериева. „Аз се радвам, че съм жива и здрава, че котето ми е добре, колкото и странно да е за хората за котката ми. Пари се изкарват, бижута се купуват, аз съм ги имала, не ми е някакъв фетиш, че съм ги загубила. Да, за повечето хора е огромна сумата и за мен е огромна сумата, но това е животът – случва се,“ категорична е Моника./woman.bg/

Избрано