Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (19 – 25 август 2019)

Публикувано

на

Водолей Седмичен Хороскоп 19 – 25 август, 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да проведете труден разговор, който може да предизвика неприятен конфликт.
През седмицата може да ви зарадва новина свързана с майчинство, с раждането на дете или друго важно събитие свързано с дете.
През тези седем дни ще имате възможност да реализирате отложено пътуване или да възстановите контактите си с хора, които живеят в други градове или държави.
Ако пътувате през тази седмица със собствен транспорт, може да станете свидетели на някакъв инцидент.


Това ще бъде една благоприятна седмица за работа и за постигане на важни бизнес успехи.
В работата си ще можете да разчитате на опита и подкрепата на хора, които са по-възрастни от вас.
Мнозина ще преживеят паника или притеснение свързано с човек от собствения си дом или съсед, което бързо ще премине или ще се окаже прибързана ваша реакция.
Ще имате благоприятна седмица за продажби и получаване на пари от наем, допълнителна работа и др.
Жените Водолей ще трябва да бъдат много внимателни през тези седем дни. Избягвайте рискове, избягвайте стреса и не допускайте паника от всяка тревожна новина. Това е период, в който ще трябва да покажете силата на своя дух.
Мъжете ще са склонни към детинско, емоционално поведение, което може да е забавно в началото, но впоследствие да създаде проблеми в семейството.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано