Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Ето какво написаха в Словения за Кирил Домусчиев

Публикувано

на

Словенското издание siol.net направи интересен очерк за предстощия съперник на местния Марибор в Лига Европа – Лудогорец. Ето какво написаха колегите за благодетеля на „орлите“ Кирил Домусчиев.

„Собственик на Лудогорец е 50-годишният българин Кирил Домусчиев. Като умел предприемач той започва да трупа богатство след 1990 г., когато в България настъпват големи политически промени. (…)Той е получил множество награди за бизнес нюха си, а богатството му се оценява на близо 1 милиард евро. (…) Той е натрупал достатъчно капитал, за да продължи любимото си хоби, да управлява футболен клуб. Откакто си сътрудничи с Лудогорец, клубът получи нов модерен стадион, а българският футбол записва европейски успехи. Той е инвестирал цели 25 милиона евро в клубната академия.”

Медията запознава читателите чрез обширния си и подробен материал и с представянето на Лудогорец в Лига Европа през този сезон, с чужденците на клуба, с историята за Козмин Моци.

Избрано