Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Антон Карачанаков с ирония: От Ботев (Пд) ме изгониха като не знам какъв…

Публикувано

на

Новата звезда на Царско село Антон Карачанаков използва награждаването си като Играч на мача, за да атакува словесно своя бивш тим Ботев Пловдив и неговия спортен директор Адалберт Зафиров. След 2:1 над Берое 27-годишният футболист, автор на един от головете за успеха, заяви, че е бил позорно изгонен от „канарчетата” и иронично заяви, че полученото шампанско е и за Зафиров.

„Много се радвам, че победихме добрия отбор на Берое. Искам да поздравя момчетата, треньорското ръководство и хората по трибуните, които ни подкрепяха цял мач.

Виждате, че невъзнаграден труд няма”, каза Карачанаков пред NOVA SPORT.

„Много съм щастлив, че вкарах. Психологически вече ще съм по-добре. В Ботев Пд не получих никакъв шанс. Г-н Зафиров ме изгони да не казвам като какъв. Постоянно ме питаше кога ще вкарам гол. Това шампанско е и за него. Ето, вкарах гол.”

„В Ботев ту играех, ту не играех. Сега давам всичко от себе си с идеята да помагам. Скоро ще вляза в моята форма. Чувствам се страхотно, освободен съм психически. Момчетата са супер колектив.”

„Ние си говорим, че тук има футболисти, които са играли на високо ниво тук, в лидерите у нас. Тези точки, които ги взехме, са напълно нормални. Ние не сме тим, който да подценява каквото и да било. Готвим се за победа в следващия мач”, завърши Карачанаков.

Избрано