Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп за септември 2019 г.

Публикувано

на

Скорпион Месечен Хороскоп Септември 2019

 

Ако сте родени под знака на Скорпион, през септември ще ви се наложи да се справяте с повече напрежение или конфликтни ситуации на работното място.
Възможно причина за едно такова напрежение да бъде получена информация относно промени, проверки, реорганизация на колектива или да получите негативни коментари свързани с вашата персонална работа.
През този месец ще възникнат ангажименти или проблеми свързани с документи, които ще трябва да уредите с някаква институция, компания, банка и др.
През септември приятни моменти ще се преживеят в любовта или чрез вниманието на любими хора.

Всичко ще зависи и от вашата собствена нагласа, умението ви да обичате без да ограничавате свободата на партньора си и без да налагате единствено собствените си желания и предпочитания.
През този месец може да очаквате интересно развитие или ще преживеете приятни моменти с нова романтична връзка.
През септември ще имате възможност да възстановите прекъснати приятелски, съседски или професионални отношения и контакти.
Някои от вас ще имат странни преживявания с човек от Отвъдното. Те трябва да се запомнят, запишат и проследят внимателно, тъй като не са случайни.
През септември може да ви се наложи да отложите едно пътуване, да преживеете някаква неприятност по време на пътуване и др.
За вас това ще бъде едно неблагоприятно време за съдебни и юридически дела.
През този месец ви предстои важна среща или разговор свързано с човек, който има връзка със семейството или дома ви.
Жените Скорпион ще създадат и развият важни и полезни отношения с представители на зодиакалния знак Телец, Козирог или Дева.
Мъжете ще имат желание да прекарат повече време в приятната компания на приятели, роднини или съмишленници. Вероятно през по-голямата част от свободното си време ще пиете кафе с приятели, ще се наслаждавате на вкусна храна с колеги или роднини в предпочитан от вас ресторант.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано