Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Монтела бесен заради дузпата срещу Мертенс

Публикувано

на

Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела изрази недоволството си от работата на съдиите след загубата с 3:4 у дома от Наполи на старта на сезона в Серия А. Според него дузпата, отсъдена на Дрис Мертенс при 1:1 в края на първото полувреме е била отсъдена погрешно, тъй като е било очевидно, че става въпрос за симулация.
“Очевидно е, че симулира, но защо петима съдии не могат да прегледат видеозаписа и да видят това? Реферът каза, че е видял ясно нарушение срещу Мертенс. Вече има ВАР, защо не свери видяното? Една точка днес нямаше да промени много картината, но съм бесен.

Просто не разбирам защо в една ситуация се дава, а в друга не се свири дузпа. Иронията е, че ми е по-лесно да приема грешка на съдията, когато няма ВАР. Случвали са се и по-лоши неща, но сега има видеоасистент и не се използва. Случаят с Мертенс съвсем не го разбирам. Като видя видеото, вероятно ще съм още по-ядосан”, коментира Монтела.

Избрано