Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Рууни скочи на „Сън“ заради обвинение в изневяра

Публикувано

на

Бившият национал на Англия и настоящ нападател на американския Ди Си Юнайтед Уейн Рууни излезе с позиция за материала на “Сън” за него отпреди няколко дни. В статията се твърди, че футболистът е завел момиче в хотела на отбора във Ванкувър. Таблоидът публикува и снимки към информацията си.

„“Сън“ тази седмица публикуваха на главната си страница материал, според който съм завел момиче в хотела на отбора.

Те знаят, че това не е вярно и че не съм го направил. Те изполват моето име и това на семейството ми, за да си продават вестника. Нищо не се случи между мен или каквото и да било момиче през въпросната нощ във Ванкувър. Не съм влизал в асансьора сам с момичето, заснето във фоайето на хотела. Заснетото момиче беше просто едно от многото, които невинно ме помолиха за автографи и снимки.


Публикуваните от „Сън“ снимки бяха направени от фотограф на свободна практика, който следеше мен и моите съотборници, за да ни снима от разстояние без нашето знание и разрешение. Продадените на вестника снимки бяха подбрани и редактирани така, че да създадат сензационна и напълно грешна история за мен. Целият този материал беше една измислица, която да ми урони репутацията. Това вреди на семейството ми и няма да търпя това нещо“, написа Рууни в Туитър.

Избрано