Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Седмичен хороскоп: 9 – 15 септември 2019

Публикувано

на

Риби Седмичен Хороскоп 9 – 15 септември, 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ви предстоят срещи и разговори, които ще ви помогнат да определите своята позиция по важни политически, обществени или професионални теми и събития.
Не са изключени динамични промени в мисленето ви или в плановете ви, поради възникването на нови обстоятелства или появата на нови хора.
През тази седмица ще ви изненадат някои срещи или телефонни разговори, които в повечето случаи ще ви обогатят с полезна информация.
Ако през тази седмица имате ангажимент с покупка или с продажба, бъдете внимателни.


Не се вторачвайте твърде много в примамливите параметри на една оферта. При необходимост или съмнения, консултирайте се с адвокат или специалист.
През тази седмица ще възникне ангажимент свързан с разрешаването на труден проблем, който ще засяга човек от семейството ви.
Това ще бъде благоприятна седмица за лични или професионални срещи и контакти с хора от различни градове и държави. Вероятно чрез такива хора ще преживеете изненади или незабравими емоции.
Жените Риби ще имат възможност да подобрят с нещо обстановката в дома си: нова техника, мебел, нова украса и др. Това щ ебъде благоприятна седмица за разширения в дома, създаване на нов интериор, който да подобри комфорта ви.
Мъжете ще са склонни да разпиляват времето си в срещи с най-различни хора. Понякога това ще е полезно и наложително за вас, но в доста случаи ще е вид бягство от домашните или служебни задължения.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано