Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Мая Илиева забъркана в имотни схеми

Публикувано

на

Легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, наследена от разстреляния бос на ВИС Георги Илиев, се оказват силно преувеличени. От години се говори, че вдовицата на Главния е сред най-купните собственици на земя в курорта Пунта Кана.

В такива наистина е инвестирал приживе известният с предприемаческия си нюх Жоро Илиев. С днешна дата обаче собственик на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му, а мистериозен американски бизнесмен.

Според запознати той бил един от доверените хора на Георги Илиев и още преди висаджията да бъде разстрелян в Слънчев бряг през 2005 г., лично прехвърлил собствеността си на американеца. Смята се, че причина за това била течаща в онези години проверки в Доминикана чисти ли са бизнесите на крупните собственици на земи на острова.

Американският партньор на Илиеви през годините останал лоялен към вдовицата Мая и продължил да й отчита процент от приходите от имотите на мъжа й, върху които днес функционират хотели на различни световноизвестни вериги. 

Защо служители на летището в София възстанаха срещу Гала и мъжа й Стефан, коя бременна водеща предизвика кадрови рокади в БНТ, защо Митко Рачков отказа на секси моделка и още звездни клюки гледайте сега в „Жълтите новини“:

Избрано