Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Волейболен национал трогна с послание в социалните мрежи (снимка)

Публикувано

на

Волейболният национал Теодор Салпаров сподели изключително сантиментални спомени и кадър с любимите си същества. Личи си, че спортистът е на върха на щастието, тъй като позира със своята половинка – актрисата Ралица Паскалева, и двамата си сина – Георги и Максим.

Вижте тази публикация в Instagram.

Вършец

. Малко от вас знаят, че съм израстнал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че повечето ми верни приятели и до днес живеят тук. Вършец винаги е бил и ще бъде мой дом. Връщам се постоянно с голям сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със семейството ми – с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, роднини и приятели … ето това ме прави истински щастлив. Този кадър е от днес следобед и просто исках да споделя с вас този безценен за мен миг.

Публикация, споделена от Teodor Yovchev Salparov (@salparov) на Сеп 8, 2019 в 12:37 PDT

„Вършец. Малко от вас знаят, че съм израснал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че повечето ми верни приятели и до днес живеят тук. Вършец винаги е бил и ще бъде мой дом. Връщам се постоянно с голям сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със семейството ми – с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, роднини и приятели … ето това ме прави истински щастлив. Този кадър е от днес следобед и просто исках да споделя с вас този безценен за мен миг“, написа Салпаров в Инстаграм.

Избрано