Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

В Ирландия се гаврят: „Ако ирландският народ е потиснат от упадъка, успокойте се – българите са по-зле!“

Публикувано

на

Сайтът на ирландската телевизия RTE позлорадства на гърба на нашия национален отбор преди снощната контрола между двата състава, загубена от „трикольорите” с 1:3 на „Авива Стейдиъм” в Дъблин.

„Ако ирландският народ е потиснат от упадъка на националния тим в последните 20 години, успокойте се – българите са по-зле! Хвърлете само един бърз поглед на техните неволи след фурора на световното през 1994 година, когато звездният им тим игра ½-финал. Съперниците ни не са се добирали до голямо първенство от европейското в Португалия през 2004-а насам. На този фон усилията на „детелините”, които играха 1/8-финал на Евро 2016, заслужават респект.

Българите, които сега са на дъното в квалификационната си група, бяха на километри от класиране, както на споменатото последно континентално първенство във Франция, така и на мондиала в Русия миналата година. Записани бяха „бляскави” резултати като 1:1 с Люксембург навън и с Малта у дома”, завършва тирадата си ирландският сайт./Меридиан мач

Избрано