Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Нахлуха с брадва на мач във Врачанско!

Публикувано

на

Мачът от 3-ия кръг в областната група „А1” на Врачанско между Строител (Кунино) и Скала 2015 (Оселна) бе белязан от куриозна случка, несъвместима с футбола, а и въобще със спорта. Двама фенове на домакините, въоръжени с манарче (б.р. малка брадва) и бухалка навлязоха на терена, но бързо бяха озаптени от шефа на клуба Иван Петков-Муняка и охраната и изведени светкавично.

Необяснимата им проява бе свързана с безобидна игрова ситуация, при която състезател на гостите задържаше играч на домакините.

Реферът Росен Гановски удължи със секунди отсъждане на нарушението, за да даде евентуално авантаж и да не се спира атаката. Когато това не се случи, отсъди нарушението и показа жълт картон на футболиста от Оселна.

Точно тогава двамата бабаити влязоха на терена и тръгнаха към състезателя на Скала 2015, но бяха спрени на 20 м от футболистите и изведени от терена. След това мачът си продължи нормално.

„Нямаше основания да се прекрати двубоя, здравето на футболистите по никакъв начин не бе застрашено”, коментираха спецове в бранша.

Случаят е описан подробно в докладите на длъжностните лица и ДК на ОС на БФС във Враца ще вземе решение тази седмица.

konkurent.bg

Избрано