Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Слонче пази Гришо

Публикувано

на

На малко слонче разчита първата ни ракета Григор Димитров за щастие и късмет! След полуфинала на US Open тенисистът използва свободното си време, за да се снабди с цял куп бижута със специална символика. Гришо участва в рекламна кампания на известна бижутерска къща в Ню Йорк. Хасковлията позира пред ателието на модната дизайнерка Ребека Тейлър и новата й марка, която от няколко години залага на викториански любовни символи, вградени в златни накити.

На шията на Гришо висят слонче, първата буква от фамилията му „Д“, криле, които са символ на мъдрост, сърце с вградено слънце и щит с надпис „лъвица“.

Слонът е считан като символ на мъдрост и сила, а суеверните очакват да им донесе богатство и късмет. Почитатели заподозряха, че някои от дрънкулките приличат на масонски знаци.


Три синджира с дрънкулки висят на шията на тенисиста

Къде е християнският кръст? – пита обезпокоен фен. Други последователи на тенисиста харесват новите бижута и веднага отсичат, че искат такива. В последно време Гришо стана след влиятелните инфлуенсъри в социалните мрежи и често е търсен за рекламно лице. Покрай страстта си към аксесоарите той се кичи и с часовници на световни марки.

Преди време българинът бе забелязан да носи интересни гривни със стилизирани детелини за късмет и успех на френска компания за луксозни бижута. На корта Григор старателно крие аксесоарите си под лентата за ръка, но те изпъкват под ежедневното му облекло.

Стилът на Гришо успя да впечатли и влиятелни икони по време на Седмицата на модата в Голямата ябълка. Журналисти също отбелязаха, че българинът има стил. Той изгледа дефилетата окичен с няколко гривни и пръстени по ръцете.

„България Днес“

Избрано