Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Закърпиха Тайсън Фюри с 47 шева

Публикувано

на

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри е жертвал 100-милионния си бой с Дионтей Уайлдър и кариерата си в мача с Ото Валин, смята бащата на англичанина – Джон. Фюри и шведът се биха в страхотен сблъсък, който завърши с победа по точки за Циганския крал, но и след огромна аркада над дясното око, която му създаде много проблеми. Цели 47 шева са използвани за закърпването на раната, а Джон Фюри смята, че това нараняване дори подлага на риск бъдещата кариера на сина му и дори призова синът му да се раздели с целия си екип.
„Това е най-лошото, което съм виждал от Тайсън.

Гордея се с това как той преодоля проблемите, но трябва да бъдем честни и да си кажем, че двубоят не вървеше както трябва. Той прекара 8 седмици в подготовка, но след втория рунд, изглежда нямаше сили.
Беше слаб като котенце. Нямаше удар, нямаше издръжливост. Казах му, че това тегло (114 кг) не е неговото. Той трябва да е поне 120 кг. Идваше ми да разкарам всички от ъгъла му. С този екип кариерата на Тайсън е приключила. Нямаше удари, не беше във формата, нямаше сила, краката му се слепваха, не се държеше добре. Волята му за победа е ненадмината, но в мача той вложи много усилия в нея. И то срещу ограничен боксьор като Валин. Тази аркада може да сложи край на кариерата му, може да се наложи даже операция“, заяви Джон Фюри.

Избрано