Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Карнобат прекъсна черната серия с успех в Карлово

Публикувано

на

Футболистите на Карнобат извоюваха победа с 2:1 над Левски (Карлово) като гости, като с този успех прекъснаха серията без спечелен мач, откакто е започнало новото първенство в Югоизточната Трета лига.

Играещият старши треньор Георги Калоянов и Петър Колев отбелязаха победните голове за Карнобат, с които дадоха тон на своите съотборници за събуждане от негативния период и готовност за битка за победа до последната минута. Домакините от Левски (Карлово) първи откриха резултата, а със своите попадения карнобатлии първо изравниха, а след това стигнаха и до победата.

„Получи се равностоен мач.

И домакините имаха своите шансове. Може би късметът беше на наша страна. Много ни тежеше това, че досега нямахме победа. Трябваше ни точно такъв оспорван мач, да се развие по този начин, да си повярва отборът, затова мисля, че и с Родопа ще имаме своите шансове. Надявам се и там да успеем да вземем трите точки.

Както е известно, следващото предизвикателство за Карнобат ще бъде в сряда, 25-ти септември, когато е отложената среща за първенство с Родопа в Смолян.

Избрано