Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Селски отбор надцака родните грандове за бразилска перла, нави я да играе без пари

Публикувано

на

Селски отбор е надцакал грандовете от efbet Лигата ни за бразилска перла, чието име се пази в тайна. Депортиво (Овчи кладенец) няма да плати и стотинка за мистичния футболист, за когото се знае, че е юноша на Спортинг (Л) и дори е направил няколко тренировки с Кристиано Роналдо, с когото се чуват по телефона и до днес.

„Това момче може да вкара по 10-15 гола на мач, все пак противниковите отбори тежат средно над тон, а и привършват сили към 55-ата минута. Как го навихме ли? Много просто, обещахме му, че ако дойде в България да възроди кариерата си, няма да го подлагаме на полиграф, по горните дивизии вече няма такива екстри“, заявиха шефовете на местния тим.

Сънародникът на Неймар трябвало да догони колегите си по всички параметри, което значело, че ще му се наложи да качи около 35 кигорама, да научи как се играе четворка белот, поне 20 псувни и 15 синонима на думата „е***е“.

„Не разбирам критиките, че така ще го доведем до провал в живота и футбола. Той е на 32, след още 5 години ще можем да го натурализираме и ще бъде в перфектната възраст за дебют за националния отбор“, допълват от „Овчия Супер Депор“.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано