Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Собствениците на Юнайтед имали план, според който отборът може да се бори за титлата най-рано през 2021/22

Публикувано

на

Американските собствениците на Манчестър Юнайтед не очакват и няма да изискват отборът да се бори за титлата в Премиър лийг поне до 2021 година. Според ESPN Глейзър са одобрили 3-годишен план, в който клубът трябва да се съживи, да се върне към своята идентичност и да започне да се бори за трофеи. Те са приели, че в момента между Манчестър Юнайтед и претендентите за титлата Ливърпул и Манчестър Сити зее цяла пропаст. За да бъде преодоляна тя собствениците на „червените дяволи“ са разбрали, че е нужно търпение.

Те са взели за пример начина, по който изградиха отбора на „Анфийлд“, без да се търси сметка за резултатите в първите 18 месеца на Юрген Клоп, които съвсем не бяха толкова лесни.

Юнайтед спечели за последно титлата през 2012/13 – финалният сезон на сър Алекс Фъргюсън.

Вчера изпълнителният вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд, че трябва да има търпение по отношение на това, с което се е захванал Оле Гунар Солскяер – да изгради отбор, който отново да бъде конкурентоспособен.

Избрано