Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Левски пусна билетите за мача с Лудогорец

Публикувано

на

Левски пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец, който ще се играе на 6 октомври от 20.15 часа. Те са на цена от 10 лева и всички желаещи могат да ги закупят от днес до петък от официалния магазин на сините. В деня на мача билети ще се продават само в Разград.

„Левскари,

всички желаещи да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу „Лудогорец“ от 12-ия кръг на Първа професионална лига в неделя, 6 октомври от 20:15 часа на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград, могат да си закупят билети от днес до петък, 4 октомври в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Билети ще могат да бъдат закупени и в деня на мача от касите пред сектора за гостуващи фенове 3 часа преди началото на срещата.

Цената на талоните е 10 лв, а работното време на официалния магазин на ПФК „Левски“ е от 10:00 до 19:14 часа всеки работен ден“, пишат сините на своя сайт.

Избрано