Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Помните ли Екстра Нина? Не е за вярване какво прави сега |

Публикувано

на

Поп-фолк певицата Нина Панайотова, по-известна на феновете си като Екстра Нина, отвори ресторант в Истанбул. Заведението, за което тя има и съдружник, се намира на пъпа на турската столица, като е разположено в четиризвезден хотел.

Ресторантът работи от едва една седмица, като в него се преглага едновременно турска и европейска кухня.

Най-хубавото е, че ресторантът е с прекрасна гледка към Св.

София, споделя с ентусиазъм още изпълнителката на „Айсберги“.

Тя не пропусна да призове последователите си онлайн да се свържат с нея на лично съобщение, ако искат да си щракнат селфи с любимката си в новия й професионален дом в Истанбул.

Ресторантьорството не ангажира цялото време на Екстра Нина.

Паралелно със задълженията си в заведението, тя успя да завърши и новия си фолклорен албум. По него тя работи заедно със своя приятел и колега Димчо Делев в рамките на около половин година.

Интересното в този албум е че всички песни са аранжирани от него. В албума има и много авторски песни.

„Музиката, текстовете са на Димчо Делев, в студиото смесването и мастерирането са негови, включително и всички клипове, които заснехме (20 на брой), са снимани от него! Той е перфекционист и докато не изпях перфектно песните, не ми разреши да си тръгна“, призна още певицата пред Signal.bg.

Избрано