Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

„Гардиън“ определи най-големите таланти в световния футбол

Публикувано

на

За шеста поредна година авторитетният британски вестник “Гардиън” посочи най-големите таланти в световния футбол. От изданието публикуваха списък с 60 обещаващи играчи, родени през 2002 година.

Сред тях са откритието на Барселона през този сезон Ансу Фати, както и синът на исландската футболна легенда Ейдур Гудьонсен – Андри Лукас Гудьонсен, който е част от Реал Мадрид. Има представители на 38 държави, като с най-много такива е Франция – петима.

Испания е с четирима, а Италия, Германия, Аржентина и Бразилия са с по трима. Сред селектираните играчи има и такива от страни като Малайзия, Таджикистан, Тайланд и Узбекистан. За съжаление, в списъка няма български футболист, което се случва едва за втори път, откакто вестникът прави такъв подбор. Досега в него са попадали Божидар Краев (2014), Владислав Жиков (2016), Кун Теменужков (2017) и Ияд Хамуд (2018). Можете да видите целия списък ТУК.

Избрано