Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (14 – 20 октомври 2019)

Публикувано

на

Водолей Седмичен Хороскоп 14 – 20 октомври, 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочени към осигуряване на реални приходи в семейния ви бюджет. Ще се фокусирате много по-сериозно върху работата си (особено ако имате собствен бизнес).
Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот. С каквото и да се захванете в този план ще може да постигнете положителни резултати.


Действията на жена, по-точно нейните двулични действия и коментари ще ви провокират да я отстраните от кръга си роднини или приятели.
През седмицата ще проведете интересен разговор с мъж, вероятно ваш родственик. Седмицата вещае емоционално съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното.
През тази седмица ще получите предложение или ще се зарадвате на похвала свързана с кариерата ви.
Жените Водолей ще са много изобретателни при разрешаването на различни неприятни ситуации. Неочаквано за вас ще проявите уникални дипломатични умения, които ще ви помогнат много да постигнете примирие без загуба за никого.
Мъжете ще имат много силен седемдневен период, който ще трябва да се изпозлва разумно, без притискане, но и без отлагане на събития, ангажименти или предложения.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано