Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Голямата изненада на Красимир Балъков в стартовия състав на България за довечера

Публикувано

на

Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков готви изненада в състава за петъчното гостуване на Черна гора. Бала гласи за титуляр в евроквалификацията в Подгорица Николай Михайлов, съобщава вестник „Тема Спорт“.

Очаква се стражът на Левски да бъде предпочетен пред Пламен Илиев, въпреки че е твърда резерва на „Герена“. Той има само един официален двубой от началото на кампанията и той дойде за Купата на България срещу Спартак Варна.

В националния отбор обаче нещата са по-различни. Ники Михайлов пази в четири от петте квалификационни двубоя през кампанията за Евро 2020. Той не бе под рамката само при загубата с 0:4 от Англия на „Уембли“ през септември, когато не бе повикан.

Интересното е, че на вратата на черногорците в този двубой може да застане конкурентът на Михайлов на „Герена“ Милан Миятович, който също е с повиквателна за тези квалификации. Иначе трети избор на българската врата е ветеранът Христо Иванов от Етър.

Избрано