Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Стряскащи разкрития за починалия английски фен в София

Публикувано

на

Чужденецът е издъхнал днес по обяд, като по всяка вероятност е един от хилядите запалянковци на националния отбор на Англия, които вече втори ден са в София за европейската квалификация срещу България. 

В „Центъра за спешна помощ“ получили обаждане днес в 10.03 часа за колабирал мъж на пресечката на улица Раковски и Иван Вазов. Отзовалите се на място медицински лица са установили, че става въпрос за английски гражданин.

Линейката откарала мъжа в „Пирогов“, съобщи за „Монитор“ говорителят на „Центъра за спешна помощ“ в София Катя Сонгарска.

По-късно в „Пирогов“ обясниха, че проби от пациента са установили, че става въпрос за злоупотреба с наркотични вещества. По непотвърдена информация английският гражданин започнал да буйства, докато бил в лечебното заведение и се наложило да бъде извикана полиция.


Lap.bg

18
снимки

В патрулката мъжът изпаднал в безсъзнание и отново бил подаден сигнал в „Центъра за спешна помощ“. При пристигане на спешния екип се установило, че англичанинът е починал.

В момента се извършва аутопсия, за да се установи точната причина на смъртта, съобщиха още от СДВР.

От там съобщиха още, че през нощта на неделя срещу понеделник са получили и 2 други обаждания за злоупотребили с алкохол английски граждани.

Тази вечер България приема отбора на Англия на Националния стадион „Васил Левски“ в среща от евроквалификациите, поради което в столицата ни има много английски туристи.

Избрано