Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Доменико Тедеско е новият старши треньор на Спартак (Москва)

Публикувано

на

Италианецът Доменико Тедеско беше представен днес като старши треньор на руския Спартак (Москва). Договорът с 34-годишния специалист е до юни 2021-а година. Самото представяне беше организирано на стадион “Откритие Арена” и се забави с повече от час. След това руските началници обявиха, че причина за забавянето е уточняване на детайли по прекратяването на договора на Тедеско с предишния му клуб Шалке 04.

Тедеско е работил там от май 2017-а година до юни 2019-а.

Генералният директор на Спартак – германецът Томас Цорн, обяви, че кандидатурата на Тедеско е била водеща, но не и единствена. Обсъден е сериозно със съвета на директорите, за да се спрат на него, каза още Цорн. Но самият директор отказа да съобщи какви са целите пред новия треньор.


„Сега е рано да се говори за цели и задачи. Първо искаме да свалим напрежението и да успокоим обстановката, каза още германският шеф на Спартак. А напрежението е продиктувано от лошите резултати – шест поражения и една победа в последните седем мача.

Тедеско обяви и щаба си – ще му помагат Андреас Хинкел и треньорът на вратарите Макс Урванчки.

Избрано