Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Футболист №1 на България Кирил Десподов: Всички са виновни, не сме паднали от Албания

Публикувано

на

Кирил Десподов смята, че виновни за загубата са всички в отбора. Той не смята, че само треньорът Краси Балъков трябва да понесе последствията. Десподов иска подкрепа към Балъков, а виковете от трибуните „оставка“ (за треньора) не са състоятелни.

 

„Това е реалността.

Като цяло нищо не се получаваше. Можеше резултатът да е двоен. Това е все пак Англия, да гледаме реално на нещата. Не сме паднали от Албания, но това е положението. Расизмът не е хубаво нещо. Не искам да го коментирам. Не трябва само треньорът да бъде нападан. Всички са виновни. Не трябва да се обвинява само един човек“, каза Десподов.

„Извинявам се на всички. След първите 4 гола нямаше какво да губим и излязохме напред и видяхме какво се случи. Дано тази загуба да не повлияе на развитието на младите, защото те не са и много“, обяви защитникът Петър Занев.

В ефира на БНТ Бончо Генчев обаче обвини именно футболистите в бездушие, които през целия мач са наблюдавали играта на съперника, без да се опитват да им се съпротивляват.

Другият бивш национал Владимир Манчев пък обави, че българските национали е по-добре да не ходят да играят плейофи в Лигата на нациите, защото срамът ще е още по-голям.

Избрано