Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Младежките национали се целят във втора победа като гост

Публикувано

на

След злощастното поражение от Сърбия, дошло в последните минути, младежкият национален отбор на България ще се опита да компенсира загубените точки с победа при гостуването си на Латвия. Квалификацията между двата тима е днес от 18:00 часа. Латвийците са на дъното в нашата група с 1 точка от 3 мача. Родните таланти спечелиха на старта на надпреварата с 4:0 визитата си на Естония и сега са амбицирани да постигнат нов успех далеч от дома.

“Готови сме за мача с Латвия. Излизаме за победа и трите точки. Трябва да спечелим задължително. Остават още седем мача. Нищо не е решено. Бием Латвия, бием и Полша и излизаме на първо място в групата”, каза капитанът Петко Христов.

Не се очаква селекционерът Александър Димитров да прави големи промени в състава. Възможно е на пейката да остане крилото на Черно море Мартин Минчев за сметка на Станислав Ковачев. Атаката отново ще водят Калоян Кръстев и Тонислав Йорданов, а сериозен коз в предни позиции ще е и младата звезда на Левски Станислав Иванов.

В другите мачове от групата днес Полша посреща Сърбия от 19:00 часа, а Естония е домакин на Русия от 19:15 часа.

Вероятен състав на България (U21): Д. Наумов; И. Турицов, П. Христов, А. Петков, В. Попов; С. Иванов, И. Юруков, Л. Котев, С. Ковачев; Т. Йорданов, К. Кръстев
Селекционер: А. Димитров

Класиране в група 5:
1. Полша 7 т.
2. Русия 5 т.
3. Сърбия 4 т.
4. България 4 т.
5. Естония 3 т.
6. Латвия 1 т.

 
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК

Избрано