Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Андреа издаде кой е сложил край на връзката ѝ с Кобрата

Публикувано

на

Откакто Кубрат Пулев и Андреа решиха да прекратят дългогодишната си връзка, медиите и почитателите им не спират да се интересуват какво точно се е случило и защо този, уж неразривен, съюз се провали. Появиха са редица предположения, включително и че боксьорът има връзка с друга жена, но след скорошно негово изказване стана ясно, че с певицата вече не могат да постигнат разбирателство и имат твърде много различия. Тук обаче има още един, може би дори по-интересен, въпрос около раздялата. Кой ли е взел тежкото решение за раздялата? Отговорът е любопитен.

Досега бившите възлюбени не даваха яснота кой от двамата е сложил край на отношенията им, но ето че и това се промени. Андреа отговори на въпрос на един от последователите си в Инстаграм, който гласи дали са се разделили по взаимно съгласие. Певицата отвръща, че решението е било нейно. Деси Цонева гушна първа дъщеря Мариана Векилска сама изоставила сина си Салма Хайек захвърли дрехите Очевидно наистина фолкдивата е показала по-голяма смелост в случая и е достигнала до заключението, че тя и Кобрата вече нямат бъдеще.

Избрано