Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

ТОва ли бе причината Петър Хубчев да напусне националния?

Публикувано

на

Петър Хубчев напусна националния отбор през май, като така и не стана конкретната причина затова, но се появиха информации е, че е заради скандал с БФС. Според „Труд“ основната причина е голям скандал между Хубчев и Борислав Михайлов.

След последвалите катаклизми по високите етажи на футбола ни, започнаха да излизат и първите любопитни истории от „Дома на футбола“, свързани с прегрешенията на бившия вратар и герой от САЩ `94, пише изданието. Според една от тях в основата на раздялата между селекционера, извел „лъвовете“ до победи над Холандия (2:0) и Швеция (3:2), а също и евентуално място на баражите в Лигата на нациите, стои грозен скандал с Михайлов.

Шефът на футбола си изпуснал нервите по време на последния лагер, в който Хубчев бе начело на отбора. Бившият вратар дотолкова загубил разсъдък, че започнал да хвърля чаши по щаба на „трикольорите“.

„Не съм раздвоен, а убеден, че по начина по който се случваха нещата не можехме да бъдем полезни там – коментира през месец май вече бившият селекционер по отношение на изненадващата му раздяла с България. – Уведомих своевременно хората, които трябва да знаят това. Не е било на Великден а преди това. за мен темата приключва днес. Нека не коментираме тази тема, моля ви с цялото си сърце. Ако има между треньорите чувство на етика и уважение.“

Избрано