Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Николета уредила бившия си мъж Валери с Биляна Дол – футболистът правил на любимата си скъпи подаръци

Публикувано

на

В средата на лятото Валери Божинов се раздели с приятелката си Биляна Дол, но ето че двамата отново са намерили път един към друг. Футболистът на „Ботев“ Враца е успял да измоли прошка от сръбкинята, след като тя го заряза заради многобройните му изневери. Той се заклел, че ще се промени, освен това бил много настоятелен и отрупвал брюнетката с подаръци, благодарение на което пак си спечелил благоволението ѝ.

След раздялата в продължение на няколко седмици Биляна дори не искала да чува за Божинов, но малко по малко той отново се домогнал до нея чрез многобройни телефонни обаждания и съобщения.

В началото сръбкинята се правела на студена и не отговаряла, накрая поддала на атаката му. Валери дори публично се покая пред почитателите си в социалната мрежа. „Загубих голямата си любов…“, ожали се той с надеждата да измоли прошка от Дол.

Запознати издават, че бившата му съпруга Николета Лозанова също му съдействала, за да оправи отношенията си с Биляна. Силиконовите хубавици отдавна са приятелки и провели разговор по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един шанс на изгонения Божинов. Плеймейтката много искала бащата на дъщеря ѝ да е спокоен и щастлив в личния си живот, за да е по-пълноценен и като родител.

Дали обаче ще успеят да се задържат още дълго заедно, не е съвсем ясно. Известно е, че счупеното трудно се лепи, а и Божинов винаги е бил известен като непоправим женкар и любител на „малки котета“, пише седмичник. 

свързани новини

Избрано