Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп (ноември 2019)

Публикувано

на

Овен Месечен Хороскоп Ноември 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през ноември ви предстои да се ангажирате с разрешаването на сериозни финансови въпроси или ангажименти. Не всичко ще стане така както вие искате или както вие очаквате. Има вероятност както да се зарадвате за нещо, така и да ви се наложи да чакате по-дълго време или да преживеете загуба.
Ще възникнат изненади, които ще донесат ново или интересно развитие на планове и ангажименти свързани с образование, кариера или бизнес.


През ноември е възможна появата на нов човек в кръга ви от колеги или ръководители.
Дали ноември ще бъде един успешен месец, всичко ще зависи от вашите предварителни планове и цели, които искате да изпълните.
През този месец положително присъствие в живота ви ще имат хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През ноември ви предстоят различни събирания в семейството с роднини от близо и далеч. Положително развитие могат да имат и вашите любовни отношения, като това ще бъде благоприятно време за сериозно обвързване, за сключване на брак и др.
Пътуванията през този месец ще изискат специална или по-голяма подготовка, както и ще ви донесат известно напрежение или притеснение. Възможно е да пътувате за да посетите някой, който е болен или при някой, който се нуждае от вашата помощ.
Неприятностите през този месец ще бъдат вследствие на минали пропуски, грешки, неприключени ангажименти или задължения. Докато вие не разчистите този хаос, няма да може да очаквате спокойствие или положителни резултати.
Жените ще имат специални преживявания с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Новите ви познанства през този месец ще са вълнуващи, но е трудно да се предвиди дали ще са дълготрайни.
Мъжете ще бъдат обект на нечий опит за измама, манипулиране или въвличане в интрига, неща, които ще са в основата на разочарования и неприятни преживявания.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Избрано