Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Намери се начин на 100% да се класираме за европейското по футбол!

Публикувано

на

Намери се начин България да се класира за европейско първенство по футбол. По подобие на Втората световна война, ще обявим готовност за военни действия срещу големите футболни сили в Европа, както и редица държави, чиито отбори се водеха доскоро от нашия калибър, и така УЕФА ще забрани преки битки заради проблемите с безопасността.

„Забраниха на Русия да играе с Косово, защо трябва ние да се мъчим с отбора на това парче земя? Обявяваме война – на англичаните заради расизма, на испанците, че са ни нанесли едни от най-големите загуби, на италианците заради Енрико Пичоне и редицата ментата, пратени от местните бюра за безработни да ритат в България и т. н.

Е, ще допуснем и 7-8 изключения, за да може все пак да попаднем в някаква слаба квалификационна група и да има жребий, който да не е дирижиран като този за Първа лига“, обясниха стратезите.

Според тях трябва да мислим позитивно и съответно с нагласата, че можем да вземем 4 или 6 точки от най-голямото футболно джудже Андора, което за разлика от нас вече има победа в квалификациите за Евро 2020.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано