Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Андреа не знае български език! (СНИМКА)

Публикувано

на

Блондинката категорично отказа да отвърне на чуденките около килограмите си, обработването на снимки с фотошоп, както и раздялата с Кубрат Пулев

Фолк певицата Андреа за пореден път стана обект на подигравки от феновете заради писане на „маймуница”. Бившата на Кобрата даде възможност феновете да й задават въпроси, в отговорите на които лъсна, че е доволно неграмотна, видя Lupa.bg.

Блондинката, очаквано, допусна само питания, които я хвалят колко добра певица е, колко е хубава и сладка. Тя се осмели да отговори само на въпрос за книгата, която чете в момента, както и „за кого се сеща, когато се сеща за някого”.

Въпреки че се хвали, че владее отлично английски, очевадно фолкаджийката не познава кирилицата, защото пише на феновете си само на латиница.

„Вече дори децата пишат разбираемо на български, само тя продължава да замества буквата „ч” с цифрата 4”, коментира почитател на Андреа.

Блондинката категорично отказа да отвърне на чуденките около килограмите си, обработването на снимки с фотошоп, както и раздялата с Кубрат Пулев.

 

Избрано