Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Набедената за любовница на Кобрата с ексклузивен коментар по темата

Публикувано

на

Спряганата за любовна афера с Кубрат Пулев – Моника Валериева, отговори на слуховете, гласящи, че българският боксьор е изневерявал на бившето си гадже Андреа именно с нея.

Валериева категорично отрече да е имала каквито и да е отношения с Кобрата, като определи новината за „нелепа, смешна и неактуална“.

„Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували“, започна брюнетката.

„Аз и Андреа имахме „раздяла“ за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери.

Подкопаването от странична женска злоба и буквално педерастки интриги! Нещо, което не ни бутна!“

„Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна! Но щом Вие повече знаете и така сте решили. Относно занаята ни (за моя вече сте го измислили какъв е). Но Андреа все още е певица, една от малкото, която никой не може да заяви нищо лошо за имиджа й. И все още най-познатото българско лице в чужбина, заедно с Азис. Мерси“, завършва категорично Валериева.

Избрано