Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Стефка Костадинова вдига сватба (СНИМКА)

Публикувано

на

Стефка Костадинова стана на 54 години и се готви да приеме нов член в семейството си. Шефката на БОК много скоро щяла да стане официално свекърва, издават

от обкръжението ѝ. Синът на олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли в дисциплината скок на височина от първия ѝ брак с треньора Николай Петров – Николай-младши, има сериозна приятелка.

Избраницата му се казва Мария и се занимава с моделство.

Натуралната красавица и синът на легендарната спортистка били заедно от доста време, а плановете за сватба и наследник никак не им били чужди. Двамата обичали да обикалят романтични дестинации из цял свят, а Ники  непрекъснато се доказвал като непоправим джентълмен и радвал любимата си с красиви букети и изискани подаръци. Самата Стефка нямала нищо против да бъде млада баба и категорично подкрепяла идеята за брака. Със сигурност щяла да посвети цялата си любов на бъдещото внуче, особено след като не успя да сбъдне съкровената си мечта да стане майка повторно.

Влюбените в Рим

Преди години Костадинова преживя тежък пътен инцидент, заради който загуби второто си дете – от настоящия си съпруг Ники Попвасилев. Освен детето обаче Стефка загуби и шанса си да забременее отново. „Бяx бpeмeннa в шестия мeceц, когато пpeтъpпяx eдин тeжъĸ инцидeнт и… дoтaм cвъpшиxa мoитe мeчти зa втopo дeтe. Πoвeчe нe ycпяx дa зaчeнa“, признавала е Стефка.

На този житейски етап тя с трепет очаквала единственият ѝ син да мине под венчилото, а после в къщата да проплаче и бебе. Едва ли обаче Ники ще успее да надмине пищността на втората сватба на майка си, която е записана със златни букви в родните светски хроники.

Тържеството на Костадинова и Попвасилев остава сред най-скъпите у нас. То се състоя в курорта Елените и продължи няколко дни. Йордан Лечков проведе церемонията по гражданския брак, а митрополит Йоанакий – църковната. Булката бе в невероятна рокля на Жени Живкова, а готвачът на Тодор Живков се постара да удовлетвори кулинарните желания на многолюдните гости. Гвоздеят на сватбата бе участието на световните звезди „Джипси Кингс“.

 

изт. Пик

Избрано