Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Конте се разкая: Вярвам на момчетата си

Публикувано

на

Мениджърът на Интер Антонио Конте разясни, че тирадата му след загубата от Борусия Дортмунд с 3:2 в група F от Шампионската лига е била само конструктивна и не е имала за цел да критикува.

„Това беше изказване след напрегнат мач. Беше с конструктивна цел. Направихме някои грешки, но не исках да соча никого.

Не знам дали управителният съвет ме е разбрал, но аз съм тук, за да променя това, което се случва на този клуб в последните девет години. Правим всичко, за да усъвършенстваме себе си. Можем и по-добре, защото ние сме Интер. Директорите са първите, които могат да забележат, ако нещо е можело да бъде по-добре“, коментира Конте по време на пресконференцията преди срещата с Верона от Серия „А“.

Конте: Бесен съм, нямаме хора

„Трябва да подходим конструктивно и да внимаваме повече в някои определени ситуации, но аз имам вяра в моите играчи. Те правят невероятни неща и оставят душите си на терена. В бъдеще могат да постигнат големи неща и да вдигнат още нивото. Извинявам се, ако някой е почувствал, че греша с коментарите си понякога, но винаги зад думите ми има стратегия“.

Колкото до срещата с Верона, бившият мениджър на Ювентус подчерта, че няма да е лесно. „Отбелязахме 30 гола, но и допуснахме повече от очакваното. Необходимо е да поработим върху това“.

Избрано